Exposición Visions, expressió d’un moment

Exposición Visions, expressió d’un moment

Exposición Visions, expressió d’un moment

INFORMACIÓN ARTÍSTICA:
Artista: Josefa Hernández (comisaria de la exposición Visions).

INFORMACIÓN TÉCNICA:
Cámara: Panasonic HDC-SD700 Steadicam: NO

INFORMACIÓN DE PRODUCCIÓN:
Título:
Género: Documento + entrevista. /
Duración: 7,28 min
Lugar: Centro de Arte Sant Boi
Audio:
Cámara:
Realización: Carlos Cercós
Producción:
Fecha de producción: Marzo de 2012.

TEMA:
L’exposició col·lectiva Visions. Expressió d’un moment és un projecte expositiu on el més important no és tan sol la culminació de l’expressió artística en una peça, una instal·lació o un projecció. És un projecte expositiu, dirigit i coordinat per l’artista Santboiana Josefa Hernández, acurat i meditat, on s’incideix i és vol reflectir fidedignament el procés creatiu de l’artista, dels passos intermitjos entre la idea i l’obra final, l’aspecte més desconegut i complexa de l’artista.

Els artistes plàstics , fidels a ells mateixos i al seu llenguatge, són Joan Canals, Albert Casals, Pere Díez Gil, Joaquim Pujol, Ferran Soriano, Matilde Vela i la mateixa Josefa Hernández, també Lola Cabello (body paint), Nati Comas (literatura), Tirantlofunk (musical) i Mawafak Kanfack (filosofia a través dels perfums). La combinació de totes aquestes manifestacions artístiques i ajudats pels vídeos de Carlos Cercós, on es veuen als artistes en diferents moments del seu procés creatiu , ajuden a l’espectador a apropar-se i entendre què els porta a donar forma a la peça artística final, exposada ara a Can Castells Centre d’Art

L’exposició s’inaugurarà el 9 de març a les 19 hores a Can Castells Centre d’Art i finalitzarà el 19 de maig de 2012.

MÁS INFORMACIÓN:

Álbum de fotos

    Álbum de Pequeñas historias

    Pequeñas Historias Olvidadas

    Álbum de Instalaciones Audiovisuales

    Instalaciones Audiovisuales
    To top ↑