Exposición. Perspectives

Exposición. Perspectives

Exposición. PERSPECTIVES

INFORMACIÓN ARTÍSTICA:
Artista: Col•lectiu Paradigma (alumnes del Grau de Disseny d’EINA. Centre universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrita UAB) i el grup d’ Artistes de Carrer (Hospital Benito Menni) de Sant Boi..

INFORMACIÓN TÉCNICA:
Cámara: Panasonic HDC-SD700 / Panasonic HDC-TM60

INFORMACIÓN DE PRODUCCIÓN:
Género: Documento + entrevista. /
Duración: 13,40 min
Lugar: Centro de Arte Sant Boi
Cámara: Col•lectiu Paradigma
Realización: Carlos Cercós
Producción:
Fecha de producción: Julio de 2014.

TEMA:
Us presentem el nou projecte expositiu que el Centre d’Art ha tingut el privilegi d’acollir al llarg dels mesos de febrer a maig. Es tracta de Perspectives, un projecte expositiu conjunt realitzat pel col•lectiu Paradigma (alumnes del Grau de Disseny d’EINA. Centre universitari de Disseny i Art de Barcelona adscrita UAB) i el grup d’ Artistes de Carrer (Hospital Benito Menni) de Sant Boi.
L’exposició s’inicia el proper dimecres 28 de maig, amb la inauguració a les 18h, i s’estén fins el 31 de Juliol de 2014.
Aquest projecte neix d’un esperit col•laboratiu i un treball en comunitat, on cadascuna de les parts aporta al projecte el seu coneixement expert i, mitjançant la realització de diferents trobades i tallers multidisciplinars, s’ha arribat a la consecució d’una exposició i instal•lació que s’inicia a LaSaleta i que recorre els Jardins del Centre d’Art.
El col•lectiu Paradigma és el principal responsable del disseny de l’exposició i els Artistes de Carrer han aportat la matèria prima expositiva: dibuixos de diferents escenaris. Aquest ha estat el punt de partida, tot i que la llibertat creativa, la cohesió i la participació de tots plegats ha produït una de les exposicions més originals i creatives que han passat enguany per LaSaleta.

MÁS INFORMACIÓN:

Álbum de fotos

    Álbum de Pequeñas historias

    Pequeñas Historias Olvidadas

    Álbum de Instalaciones Audiovisuales

    Instalaciones Audiovisuales
    To top ↑