Exposición Grau-Garriga. Tèxtil

Exposición Grau-Garriga. Tèxtil

Exposición Grau-Garriga. Tèxtil

INFORMACIÓN ARTÍSTICA:
Artista: Grau-Garriga / Jordi Grau-Garriga (hijo de Grau Garriga) / Josep Canals (comisario “Grau-Garriga Tèxtil).

INFORMACIÓN TÉCNICA:
Cámara: Panasonic HDC-SD700 Steadicam: NO

INFORMACIÓN DE PRODUCCIÓN:
Título:
Género: Documento + entrevista. /
Duración: 4,50 min
Lugar: Centro de Arte Sant Boi
Audio:
Cámara:
Realización: Carlos Cercós
Producción:
Fecha de producción: Enero de 2012.

TEMA:
La selecció de pintures i tapissos, feta pel galerista Josep Canals, és un recorregut per diferents etapes de l’obra de l’artista de Sant Cugat, mort el passat 2011 als 82 anys a França. Els treballs de Grau-Garriga, reconeguts a nivell internacional i per companys de professió com Antoni Tàpies o Joan Miró, barregen materials, textures i formes i van suposar una renovació en el concepte del tapís.

Grau-Garriga es va formar a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics Llotja i a l’Escola Superior de Belles Arts de Barcelona. Fins els anys 60 va ser director artístic de l’Escola Catalana del Tapís i va ser el primer artista en fer una exposició individual de tapissos contemporanis a Catalunya, l’any 1964 a la sala Gaspar de Barcelona.

MÁS INFORMACIÓN:

Álbum de fotos

    Álbum de Pequeñas historias

    Pequeñas Historias Olvidadas

    Álbum de Instalaciones Audiovisuales

    Instalaciones Audiovisuales
    To top ↑