Festival Arte Nou Sant Boi

Festival Arte Nou Sant Boi

INFORMACIÓN ARTÍSTICA:
Artista:

INFORMACIÓN TÉCNICA:
Cámara: Panasonic HDC-SD700
Steadicam:

INFORMACIÓN DE PRODUCCIÓN:
Título: Festival Arte Nou Sant Boi 2011
Género: Reportaje,
Duración: 5,27 min / color
Lugar: Sant Boi
Audio:
Cámara:
Realización: Carlos Cercós
Producción:
Fecha de producción: Junio 2011

TEMA:
MÁS INFORMACIÓN:

El ARTeNOU ELECTRONIC FESTIVAL es un esdeveniment cultural destinat a promocionar la música electrònica entesa com una disciplina cultural i artística, i no sols com un mitjà d’entreteniment. Mostrarem les diferents varietats de música produïda per aparells electrònics en tot un seguit d’actuacions d’artistes locals, nacionals i fins i tot internacionals, i comptarem amb un espai de Fira, on diferents col•lectius, segells discogràfics, i net labels tindran el seu espai per mostrar el seu catàleg discogràfic i marxandatge, i on podran informar i tancar possibles acords de col•laboració amb artistes, sales o promotors.

Álbum de fotos

    Álbum de Pequeñas historias

    Pequeñas Historias Olvidadas

    Álbum de Instalaciones Audiovisuales

    Instalaciones Audiovisuales
    To top ↑