Reportaje. Premios ciudad de Sant Boi 2010

Reportaje. Premios ciudad de Sant Boi 2010

Premios ciudad de Sant Boi 2010

Reportaje: Premios Ciudad de Sant Boi 2010

INFORMACIÓN ARTÍSTICA:
Artista:

INFORMACIÓN TÉCNICA:
Cámara: Sony HVR-V1E

INFORMACIÓN DE PRODUCCIÓN:
Título: Premios ciudad de Sant Boi 2010
Género: Reportaje
Duración: 30 min / color
Lugar: Can Massallera Sant Boi
Realización: Carlos Cercós
Producción: ensantboi.com
Fecha de producción: 2010

TEMA:
Podran ser beneficiàries dels Premis les iniciatives i les aportacions més significatives de persones o organitzacions que hagin contribuït a fomentar la solidaritat, la igualtat i el progrés de la societat, així com per reconèixer la trajectòria exemplar i la contribució de persones o organitzacions en aquest sentit.Els premis Ciutat de Sant Boi de Llobregat 2009 es convoquen en les seccions següents:
– Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat de la Cultura.
Destinat a premiar aquelles persones o entitats, físiques o jurídiques, que per serveis extraordinaris a l’àmbit de la cultura a Sant Boi de Llobregat, se’n facin mereixedors.
– Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat de l’Esport.
Destinat a premiar aquelles persones o entitats, físiques o jurídiques, que per serveis extraordinaris a l’àmbit de l’esport a Sant Boi de Llobregat, se’n facin mereixedors.
– Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat d’Acció Cívica.
S’atorgarà a les persones o entitats, físiques o jurídiques, la iniciativa solidària de les quals hagi contribuït a una millor convivència o major benestar dels homes i les dones de la ciutat de Sant Boi.
– Premi Ciutat de Sant Boi de Llobregat d’Economia.
S’atorgarà a les persones o entitats, físiques o jurídiques, que hagin impulsat una iniciativa econòmica o un projecte empresarial que hagi contribuït al desenvolupament i la prosperitat de la nostra ciutat.
– Premi d’Honor Ciutat de Sant Boi de Llobregat
S’atorgarà a les persones o entitats, físiques o jurídiques, que hagin destacat de manera molt rellevant en qualsevol activitat cultural, social o professional, dintre del terme municipal de Sant Boi de Llobregat.- Premi Especial Ciutat de Sant Boi de Llobregat.
S’atorgarà a les persones o entitats, físiques o jurídiques, que hagin destacat en qualsevol part del món, per la seva contribució a la defensa dels drets humans i les llibertat, la defensa del medi ambient, de la solidaritat, de les arts, de l’esport, de la cultura, de la pau i del progrés dels ciutadans i les ciutadanes del món.

MÁS INFORMACIÓN:

Deja un comentario

Álbum de fotos

    Álbum de Pequeñas historias

    Pequeñas Historias Olvidadas

    Álbum de Instalaciones Audiovisuales

    Instalaciones Audiovisuales
    To top ↑